Υποστηρίζουμε ολόψυχα την ποιότητα των προϊόντων μας (των μοντέλων και των αξεσουάρ). Μέχρι σήμερα, κάθε Big Green Egg επιθεωρείται διεξοδικά πριν φύγει από το εργοστάσιο. Η επιθεώρηση αυτή μάς επιτρέπει να εγγυηθούμε ότι το προϊόν μας είναι προϊόν ύψιστης ποιότητας και το καλύτερο του είδους του. Σε περίπτωση που χαλάσει κάτι, προσφέρουμε εξαιρετικούς Όρους και Προϋποθέσεις Εγγύησης και πρώτης τάξης σέρβις.

The chef wearing Silicone Grilling Mitt resistant glove Big Green Egg

ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ EGG ΣΑΣ

Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση της εγγύησης ή των άλλων υπηρεσιών υποστήριξης, ξεκινήστε με τη δήλωση αγοράς του EGG σας. Φροντίστε να κάνετε τη δήλωση το συντομότερο δυνατό μετά την αγορά του EGG σας! Επιπλέον, σας συνιστούμε να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς του EGG σας, καθώς είναι πιθανό να σας τη ζητήσουμε αργότερα.

Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε δήλωση αγοράς των αξεσουάρ. Σας συνιστούμε, ωστόσο, να κρατήσετε την απόδειξη αγοράς και αυτών των προϊόντων.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ EGG ΣΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Προσφέρουμε περιορισμένη εγγύηση ζωής για τα υλικά και την κατασκευή όλων των κεραμικών τμημάτων του EGG. Προσφέρουμε περιορισμένη εγγύηση για τα υπόλοιπα μέρη.

Αν επιθυμείτε να μάθετε ακριβώς ποιοι είναι οι όροι της εγγύησης για τα διάφορα εξαρτήματα, κάντε λήψη των Όρων και Προϋποθέσεων της Εγγύησης για περισσότερες πληροφορίες.

ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ (PDF)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Big Green Egg στη χώρα όπου αγοράσατε το EGG ή τα αξεσουάρ σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σέρβις και την εγγύησή μας. Θα χαρεί πολύ να σας εξυπηρετήσει!

Αντιπρόσωποι

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

H Big Green Egg έχει κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της συσκευής κατά τη χρήση. Ωστόσο, οι ίδιοι οι χρήστες ευθύνονται για την προσωπική τους ασφάλεια και την ασφάλεια του περιβάλλοντός τους. Οι χρήστες οφείλουν να είναι πάντοτε πολύ συνετοί και να χειρίζονται με προσοχή το EGG και τα αξεσουάρ.

 

BIG GREEN EGG ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο των επίσημων αντιπροσώπων μας και βρείτε τον πιο κοντινό σας.

Αντιπρόσωποι