Voordat je aan de slag gaat met je nieuwe Big Green Egg MiniMax is het belangrijk om de diverse onderdelen goed en veilig te monteren. Met het voorgemonteerde systeem is dit voor jou zo gedaan. De zwarte banden zijn door ons alvast op je EGG gezet. Bekijk de montagevideo om te zien hoe je stapsgewijs je MiniMax verder in elkaar zet. Vergeet tot slot niet de belangrijkste veiligheidstips te lezen. Jouw MiniMax staat in zo’n 20 minuten helemaal klaar voor gebruik!

BEKIJK DE VIDEO

Heeft jouw Big Green Egg nog geen voorgemonteerd systeem? Bekijk dan de montage video hieronder die alle stappen doorloopt voor het volledig monteren van jouw EGG.

Heb je een Big Green Egg MiniMax gekocht en kan je niet wachten om ermee aan de slag te gaan? Wij helpen je stap voor stap om hem goed en veilig in elkaar te zetten. Bekijk hiervoor onze handige montagevideo en lees een paar belangrijke veiligheidstips. Zo maak je een goede start met je MiniMax!

Bekijk de video

Voor je begint: open de verpakking en controleer of de handleiding en alle onderdelen van de Big Green Egg MiniMax in de verpakking zitten.

Je MiniMax is klaar voor gebruik! Lees verder op de pagina EGG gebruiken .

HEB JE JOUW EGG AL GEREGISTREERD?

Zodra je de aankoop van jouw EGG hebt vastgelegd via onze registratie, ben je verzekerd van een uitgebreide service en garantie. En dat is een geruststellend idee. Het is heel eenvoudig en kost je slechts een paar minuten. Registratie gelukt? Dan krijg je van ons een bevestigingsmail. Check die nog één keer goed, pas eventuele onjuistheden aan en bewaar de e-mail zorgvuldig, net als je aankoopbewijs.

REGISTREER JE EGG

Veiligheidstips

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg daarom dat je volledig op de hoogte bent voor je aan de slag gaat. Een Big Green Egg is bijzonder veilig in gebruik als je de richtlijnen volgt en de EGG gebruikt waarvoor deze is bedoeld. Neem bij het monteren van je EGG altijd de onderstaande veiligheidstips in acht. Zo kun je onbekommerd genieten van het gebruik van je Big Green Egg en de smaak van de gerechten die je erop bereidt.

Big Green Egg heeft de grootst mogelijke zorg besteed aan de veiligheid bij het gebruik van het apparaat. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker de veiligheid van zichzelf en de omgeving in acht te nemen en te allen tijde voorzichtig te zijn en behoedzaam met de EGG en bijbehorende artikelen om te gaan.

Inspiration Today

Wil je het laatste nieuws via de mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Inspiration Today en voeg meer smaak toe aan je inbox. Je ontvangt dan automatisch het laatste nieuws over evenementen, de lekkerste recepten, praktische tips en veel, veel meer!

Aanmelden

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden