Enjoy! Magazine

In iedere uitgave van Enjoy! Magazine nemen wij je mee op smaakexpeditie. Met als doel je te inspireren met heerlijke recepten en achtergrondverhalen, en je kennis te laten maken met de vele kooktechnieken die met een Big Green Egg mogelijk zijn.

Enjoy! Magazine

In deze herfst-wintereditie van Enjoy! Magazine laten wij je onder andere proeven van de eerlijke en pure smaak van de Algarve, en kennismaken met de mooiste streekproducten uit Berlijn en omgeving. Chef en Flavour Virtuoso Micha Schäfer van Speiselokal Nobelhart & Schmutzig neemt je mee naar een aantal van zijn producenten om op basis van deze ingrediënten een aantal smaakvolle gerechten op de EGG te bereiden.

Maar ook de makkelijke maaltijd, de lekkerste vegetarische recepten en patisserie en desserts komen in deze editie van Enjoy! Magazine weer aan bod. En ben je benieuwd naar een aantal verschillende bereidingstechnieken met kip? Laat je dan verrassen door de gevarieerde kipgerechten van Big Green Egg-expert Ralph de Kok die in deze smaakmakende editie zijn opgenomen. Enjoy!

Lees het Enjoy! Magazine

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden