Big Green Egg winter

Na de bijzonder succesvolle lancering van Enjoy! Magazine eerder dit jaar is het nu alweer tijd voor de tweede editie van deze culinaire inspiratiebron. Wij hopen dat je door deze heerlijke najaars- en wintergerechten je Big Green Egg optimaal gaat benutten en er veel kookplezier aan gaat beleven. Want ook in deze seizoenen kun je volop van de vele mogelijkheden van de EGG genieten.

Enjoy! Magazine

Door de isolerende, extreem hoogwaardige keramiek hebben externe buitentemperaturen geen enkele invloed op de temperatuur binnen de Big Green Egg. Je kunt deze zelfs bij temperaturen ver onder het vriespunt tot op de graad nauwkeurig beheersen, van 70°C tot 350°C, waardoor je het hele jaar door kunt blijven genieten van de lekkerste gerechten. Samen met het lage houtskoolverbruik, de perfecte warmteverdeling en het subtiele smaakaccent wat de ingrediënten en gerechten krijgen, maakt dit de Big Green Egg uniek in zijn soort!

Wat kun je verwachten in deze editie van Enjoy! Magazine? Om te beginnen alles over wild van de Big Green Egg, inclusief recepten voor wild zwijnbout, hertenkoteletjes, haas, patrijs en schmalz. En ook niet onbelangrijk: welke wijn serveer je bij welk wild?

In ‘De streek van de chef’ neemt chef Bas Holten ons mee naar de Franse Périgord. Hij vertelt alles over de smaakvolle producten die daar verkrijgbaar zijn en deelt drie heerlijke recepten. En in deze Enjoy! Magazine natuurlijk ook weer een seizoensmenu, makkelijke maaltijden en nog veel meer inspiratie voor op de Big Green Egg. Enjoy!

Lees het Enjoy! Magazine

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden