Flavour Fair 2018

Op vaderdag werd het prachtige Landgoed Mariënwaerdt in Beesd omgetoverd tot dé plek voor foodies: Big Green Egg’s Flavour Fair 2016. Het was de 10e editie van dit jaarlijks terugkerende culinaire event en wat heeft iedereen ervan genoten!

Samen genieten, proeven van het ambacht en de Big Green Egg staan tijdens de Flavour Fair centraal. Het terrein is ingedeeld in vier themapleinen: ‘Vlees’, ‘Vis’, ‘Groenten’ en ‘Deegwaren en Patisserie’. Topkoks serveren heerlijke hapjes, bereid op basis van producten van de beste kwaliteit en professionals delen hun passie en kennis met de bezoekers.

Tijdens het programma van 2016 kon men onder andere diverse masterclasses volgen, leren van professionals bij kookdemonstraties en een techniekcorner, aanschuiven bij het popup restaurant van Librije’s Atelier, een workshop glutenvrij pizza volgen en deelnemen aan een Flavour Fair Challenge van Julius Jaspers. Ook waren er muzikale optredens en werd iedereen ontvangen met oesters en champagne. Het Kids plaza werd drukbezocht en iedere bezoeker ging naar huis met een exemplaar van het Chef’s Favourite recipes boek.

Bekijk de film van Big Green Egg’s Flavour Fair 2016 en geniet na van deze smaakvolle en inspirerende dag. Noteer zondag 18 juni 2017 ook vast in je agenda, want de Flavour Fair komt uiteraard terug!

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor Inspiration Today en ontvang naast lekkere Big Green Egg recepten direct een uitnodiging zodra de tickets voor 2017 te koop zijn.

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden