Flavour Fair 2018

Heb je ook zo genoten op onze jaarlijkse Big Green Egg Member Day op zondag 15 juni jongstleden? Heb je geproefd van de heerlijke, op de Big Green Egg gegaarde gerechten, de ongedwongen sfeer en de muziek?

Heb je gezien hoe SVH Meesterkok Michel Lambermon en executive chef Arjan Rector het ‘Menu van de Maand’ augustus 2014 live hebben gekookt, gekeken naar de demonstraties of vol verbazing geproefd van het no knead bread van bakker Jan Bronswijk en chef-kok Leonard Elenbaas? En heb je een kijkje genomen bij bbq-team The FoodFighters, de Zweedse Flaming Pigs of bij Librije’s Atelier?

Ook dit jaar werd er, tijdens de 8e editie van de Big Green Egg Member Day, volop geproefd van de vele gerechten van de Big Green Egg. Op het zonovergoten landgoed ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’ in Beesd gaven ruim 40 chefs en andere ambachtslieden -vanuit hun pagodetenten- acte de présence. Zij maakten en plein public met de beste ingrediënten de lekkerste gerechten, van vis tot vlees en van vegetarische tot zoete lekkernijen.

Ook voor de kinderen was er volop vertier. Terwijl zij zich vermaakten op de springkussens en in de speciaal voor hen ingerichte tent zelf hun eigen creaties op de Big Green Egg konden maken, beleefden de volwassen gasten een onvergetelijke en bijzonder smaakvolle inspirerende dag.

Het aantal deelnemers, gasten en enthousiaste reacties werd opnieuw overtroffen. De aanloop was dit jaar zelfs zo groot dat de kaartverkoop aan de deur werd stopgezet. Via deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken die de Big Green Egg Member Day 2014 mede tot een groot en smaakmakend succes heeft gemaakt.

Bekijk de aftermovie!

Volgend jaar zullen wij een nieuw concept lanceren, met meer interactie, tips en aandacht voor kooktechnieken en ingrediënten, maar bovenal blijft het samen genieten centraal staan.

Via onze website en de nieuwsbrief houden wij je graag op de hoogte. Hopelijk mogen wij je op zondag 21 juni 2015 op landgoed ‘Heerlijkheid Mariënwaerdt’ begroeten op de 9e Big Green Egg Member Day. Noteer de datum alvast in je agenda!

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden