HEB JIJ DÉ BIG GREEN EGG BUITENKEUKEN VAN HET JAAR 2023?

Natuurlijk ben jij ontzettend trots op jouw buitenkeuken, zoals wij enorm trots zijn op alle EGG-ers die met grote regelmaat hun kookkunsten vanuit hun prachtige buitenkeukens laten zien (ja ja, we kijken mee!).

Dus heb jij wekenlang, of misschien zelfs maandenlang, hard gewerkt om van jouw achtertuin, patio of balkon een waar EGG-paradijs te maken? Than show us your pride outside! Want daarmee maak jij kans op de titel ‘Big Green Egg Belux Buitenkeuken van het jaar 2023’

Deelnemen

DIT KUN JE WINNEN

De winnaar van de ‘Big Green Egg Outdoor Kitchen of the Year Contest 2023’ ontvangt, naast de eervolle titel, een officiële award voor in zijn of haar eigen buitenkeuken, een Masterclass bij Big Green Egg voor 4 personen, 99 kilogram Big Green Egg houtskool om te blijven grillen én een professionele fotoshoot bij jou thuis! We denken trouwens niet enkel aan de nummer 1, want iedere geldige deelnemer ontvangt een fijne attentie.

ZO DOE JE MEE!

Ga naar het deelnameformulier. Neem ons mee naar jouw buitenkeuken en laat aan de hand van (maximaal) drie mooie foto’s jouw trots zien. Natuurlijk is het de bedoeling dat hierop je Big Green Egg (of EGGs) duidelijk zichtbaar is. Leg daarnaast in maximaal 1.500 tekens (ca. 300 woorden) uit wat jouw buitenkeuken zo uniek maakt, waarom deze perfect bij jou past en waarom jij kans denkt te maken deze contest te winnen. We vinden het leuk als je je foto’s ook alvast op social media deelt en ons daarin tagt.

Instagram: @biggreeneggbe

Facebook: @biggreeneggbe

Gebruik daarbij de hashtag(s) # OutdoorKitchenoftheYear

De wedstrijd wordt gelanceerd op 17 mei, inzenden kan tot en met 4 juni. De driekoppige jury zal uit alle inzendingen een top 3 kiezen en die bekendmaken op 15 juni. Vervolgens is het aan de Big Green Egg community om een winnaar te selecteren: de buitenkeuken die tot en met 27 juni op sociale media het grootst aantal hartjes weet te verzamelen is de winnaar. Wie met die eerste prijs naar huis gaat, wordt gecommuniceerd op 1 juli.

Deelnemen

DE RICHTLIJNEN OP EEN RIJ

  • Maak 3 mooie foto’s van je buitenkeuken (max. 3 mb per foto).
  • Upload de foto(’s) op de website en licht toe waarom jouw buitenkeuken kans maakt op een van de titels.
  • Deelnemen kan tot en met 4 juni 2023.
  • De top 3 ‘Big Green Egg Outdoor Kitchen of the Year Contest 2023’ wordt op 15 juni bekend gemaakt.
  • Stemmen op jouw favoriet uit de top 3 kan tot en met 27 juni.
  • De winnaar maken we bekend op 1 juli via mail en social media.
  • Iedereen die deelneemt krijgt een attentie

Actievoorwaarden

buitenkeuken contest

JURY EN BEOORDELING

Big Green Egg heeft voor deze contest een driekoppige jury samengesteld, waarbij ieder jurylid vanuit zijn expertise en eigen ervaring jouw buitenkeuken beoordeelt. Hierbij wordt onder andere, naast de sfeer en inrichting, op de functionaliteit van de buitenkeuken gelet en de wijze waarop de liefde voor buitenkoken op de Big Green Egg eraf spat. De jury zal uit alle inzendingen een top 3 kiezen en die bekendmaken op 15 juni. Vervolgens is het aan de Big Green Egg community om een winnaar te selecteren: de buitenkeuken die tot en met 27 juni op sociale media het grootst aantal hartjes weet te verzamelen is de winnaar.

Inspiration Today

Wil je jouw portie inspiratie via de mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief Inspiration Today en voeg meer smaak toe aan je inbox. Je ontvangt dan automatisch de lekkerste recepten, inspirerende seizoensmenu’s, praktische tips en veel, veel meer!

Aanmelden

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden