Wij zijn Big Green Egg. Noem ons foodies, ‘food freaks’ of culinaire hedonisten: wij geloven gewoon dat het leven goed smaakt en dat onze zintuigen een geschenk zijn om met volle teugen van dat leven te genieten.

The Evergreen

Wat ons motiveert? Mensen over de hele wereld inspireren en gelukkig maken door ze te laten genieten van de fijnste en eerlijkste smaken die onze natuur ons te bieden heeft. Want bij ons draait alles om smaak en kwaliteit.

De smaak van de beste producten die door deze op de EGG te garen een extra, zeer bijzonder en alom gewaardeerd smaakaccent krijgen. En de kwaliteit van leven, doordat de Big Green Egg het mogelijk maakt om gezond en verantwoord te koken.

Big Green Egg

Van kamado naar EGG

Om de beste smaak uit producten te krijgen en zo de kwaliteit van leven te verbeteren, hebben we een eigentijdse buitenkeuken ontwikkeld gebaseerd op oude Japanse kamado-tradities. Zo brengen we op een gezonde en duurzame manier de meest verfijnde smaken in natuurlijk eten naar boven.

Onze buitenkeuken is uniek: hij combineert oude Japanse wijsheden met innovatieve, mede door NASA ontwikkelde technologieën. Hij is multifunctioneel. Hij brengt ongeëvenaarde smaken om van te watertanden naar boven, of je er nu op kookt, bakt, grilt, stooft of rookt. En we hebben hem genoemd naar hoe hij eruit ziet: een Big Green Egg!

Samen eten

Samen genieten…

Met een Big Green Egg geniet je van het beste dat de natuur ons te bieden heeft. En dat kan je alleen doen, maar wij zien het liefste dat je dat samen doet. Want echt onvergetelijke momenten creëer je samen.

Genieten van familie, vrienden en/of dierbaren om je heen, genieten van de lekkerste gerechten die je ooit geproefd hebt. Kortom: met elkaar genieten van het goede leven. Dat is waar Big Green Egg voor staat.

Big Green Egg

… het hele jaar door!

En dat genieten, dat kan je met een Big Green Egg het hele jaar door! Want de buitentemperatuur heeft door het hoogwaardige keramiek van de EGG geen enkele invloed op de temperatuur in de EGG.

Mooi gegrild, mals vlees, een heerlijke vis in zoutkorst, roergebakken schelpdieren, een stoere stoofpot, knapperig brood, pizza’s met een krokante bodem of delicate desserts: op de Big Green Egg kun je het ’s zomers of ’s winters bereiden.

Kreeft

Open een wereld vol culinaire mogelijkheden

Geniet ook van de Big Green Egg en de wereld vol culinaire mogelijkheden die je ermee opent. Laat je creativiteit de vrije loop en laat het leven je vooral goed smaken!

Lees meer over onze lange geschiedenis!

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden