Γιορτάστε μαζί μας με υπέροχες προσφορές κατά τη διάρκεια της χρυσής χρονιάς μας. Φέτος βγαίνουμε όλοι έξω! Το Big Green Egg Medium βρίσκεται στο επίκεντρο με μια πολύ ελκυστική τιμή πακέτου, όπως και το Modular EGG Workspace, οπότε δώστε στην εξωτερική κουζίνα σας αυτή τη φανταστική αναβάθμιση. Παρουσιάζουμε φέτος ένα ολοκαίνουργιο κάρβουνο: Το Big Green Egg Pure Charcoal. Έχετε δει επίσης το νέο μας Product Magazine; Σας δίνουμε υπέροχους λόγους για να επισκεφτείτε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο του Big Green Egg.

big green egg with conveggtor

Γιορτάζοντας Το Medium

Το Medium είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της οικογένειας Big Green Egg. Μπορείτε να το αγοράσετε αυτό το έτος σε μια πολύ ελκυστική τιμή πακέτου, συνδυάζοντας το με το convEGGtor, το IntEGGrated Nest + Handler και το Ash Tool. Ένα υπέροχο “πακέτο εκκίνησης” που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αμέσως. Αυτή η προσφορά διατίθεται αποκλειστικά από τους αντιπροσώπους μας. Περάστε σύντομα για το δικό σας Big Green Egg Medium!

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Γιορτάζοντας την Εξωτερική Κουζίνα

Φέτος, δίνουμε έμφαση στην εξωτερική κουζίνα με δύο θεαματικές προσφορές που αφορούν Modular EGG Workspace μας. Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την εξωτερική κουζίνα σας και θα θέλατε περισσότερο χώρο εργασίας δίπλα στο Big Green Egg σας; Τότε μην χάσετε αυτήν την προσφορά. Επισκεφθείτε σύντομα έναν αντιπρόσωπο κοντά σας.

Προσφορά Outdoor I

Ένα EGG Frame Large, Expansion Frame, δύο Acacia Wood Inserts, ένα Caster Kit και ένα Stainless Steel Grid Insert.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ

Προσφορά Outdoor IΙ

Ένα EGG Frame Large, ένα Acacia Wood Insert, το Expansion Cabinet και το Caster Kit.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ