Genieten van kwaliteit. Van het buitenleven. Van goed gezelschap met dezelfde passies. Van het inzetten van techniek, skills en creativiteit. De golfsport en Big Green Egg delen zoveel meer dan alleen de kleur groen.  Daarom zijn we heel erg blij onze samenwerking met Golf Federatie Vlaanderen te mogen aankondigen. Als exclusieve indoor & outdoor cooking partner maken we voortaan deel uit van de happy few official suppliers. En dat komt ook met voordelen voor jou.

“We willen samen echt bouwen aan de golfsport. De doelgroep past perfect bij Big Green Egg”, zegt CEO Wessel Buddingh’ van Big Green Egg Europe. ‘Golfers kunnen de mooie dingen in het leven waarderen, zoals lekker eten bijvoorbeeld. In golf wil je met elkaar een leuke en gezellige tijd hebben, net als wanneer je met gelijkgestemden in de tuin rond de Big Green Egg staat. Daarnaast zit er een plezierig competitie-element in de golfsport dat we ook vaak terugzien bij onze EGGers. Ze dagen elkaar uit om de mooiste gerechten te maken of een prachtige buitenkeuken te bouwen. Alles wordt op social media gedeeld èn gewaardeerd. Dat sportieve karakter hebben golfers ook.

Spreekt golfsport je aan en wil je er graag eens mee kennismaken? Veel van onze Vlaamse clubs bieden initiaties aan. De jaarlijkse Start to golf dag van Golf Vlaanderen is een ideale gelegenheid om een initiatie mee te pikken maar er zijn maandelijks ook nog andere initiatieven om eens te proeven van het golven. Smaakt de kennismaking naar meer? Dan kan je het golven verder ontdekken met een startpakket. Hiervoor hoef je nog geen materiaal aan te kopen of lid te worden. Benieuwd? Surf naar Start To Golf en vind alle info over onze start to golf acties.

NIEUWSBRIEF

Wil je de lekkerste recepten via de mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief Inspiration Today en voeg meer smaak toe aan je inbox. Je ontvangt dan automatisch het laatste nieuws over evenementen, recepten voor jouw EGG, praktische tips en heel veel meer!

AANMELDEN

DE BIG GREEN EGG COMMUNITY

Laat je inspireren en haal meer uit je Big Green Egg! Dompel jezelf onder in een wereld vol culinaire mogelijkheden. Stel je vragen en deel je ervaringen via Facebook (BigGreenEggBelgie). Gebruik de hashtags #TheEvergreen en #forevergreen en get featured! Wij zijn makers van mooie herinneringen. Doe je mee?

DOE JE MEE?

Aanmelden

11 MAKKELIJKE RECEPTEN VOOR JOU!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang direct een e-book met 11 EGG recepten.

Aanmelden