Si shef i kuzhinës i Big Green Egg ju gjithmonë do të zgjedhni përbërës të cilësisë më të lartë. Vaj i juaj i ullirit nuk bën përjashtim nga ky rregull. Ky vaj ulliri premium (1 litër) nga Château d’Estoublon francez është një sekret i ruajtur dobët nga adhuruesit e Big Green Egg. Aroma e këtij vaji të presuar në mënyrë mekanike (ekstra i virgjër) është shumë tërheqëse dhe e butë. Është gjithashtu i shijshëm për të ngjyer copën e bukës së shtëpisë në të.

Ky vaj ulliri është bërë nga ullinjtë më të mirë, gjë që nuk është befasi e madhe kur e dimë se plantacioni i ullinjëve është në pronësi të familjes së mirënjohur Breitling. Ju mund të përdorni vajin e ullirit për fërgim ose pjekje në kohë të gjatë, për përgatitjen e brumit të picës ose fokaçës, ose vetëm në tryezë si lezetues. Ky lëng me ngjyrë ari (në një shishe 1 litërshe) gjithmonë do t’i jap hir çdo tryeze.

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes