Rectangular Drip Pan

Tava drejtëkëndëshe mund të mbledh kullimin dhe lëngjet si asnjë tjetër kur, për shembull, piqni pulë në skarë. Sidoqoftë, kjo tavë shumë funksionale nga alumini me shtresë jo-ngjitëse është gjithashtu një tabaka e shkëlqyeshme për rosto që mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me grilën/kornizën për brinjë dhe rosto.

Nëse e vendosni grilën/kornizën mbajtëse për brinjë dhe rosto në tavën drejtëkëmdëshe të kullimit, do të mblidhen të gjitha kullimet dhe lëngjet e lëshuara gjatë pjekjes. Në këtë mënyrë ato nuk përfundojnë në konvEGGtor-in apo qymyrin tuaj. A jeni paksa fanatik i rregullit dhe pastërtisë gjatë pjekjes, pjekjes në skarë dhe gjatë tymosjes së ushqimit? Atëherë kjo tavë drejtkëndore 35 x 26 cm është ena e përkryer për ju.

Kodi i artikullit 117397

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes