Në qoftë se mirëmbahet ashtu siç duhet, “Big Green Egg” juaj dhe komponentët e saj do të zgjasin  një jetë të tërë. Spiralja për pastrimin e grilës do t’ju ndihmojë që të mbani grilën në një gjendje të përsosur. Dy furçat në formë spiraleje janë të përsosura për të pastruar rrënjësisht grilat e mveshura me porcelan, prej çeliku të pandryshkshëm dhe giza. Pa asnjë gërvishtje.

Ne sigurisht të gjithë pajtohemi se pastrimi nuk është pjesa më e këndshme e përgatitjes në EGG, por është një rutinë e domosdoshme.Ne jemi munduar që këtë të bëjmë sa më të lehtë me spiralen për pastrimin e grilës. Pasi që përbëhet prej 2 furçave spirale, ju në të vërtetë jeni duke fërkuar në të dy anët.Gjë që e bën pastrimin dy herë më të shpejtë.

Aksesorët e përdorur

TREGTARËT E BIG GREEN EGG

Hidhini një sy listës tonë të tregtarëve zyrtarë dhe gjeni atë që është më afër jush.

Agjentët e shitjes