Regjistrohuni

Të dhënat e llogarisë

Na tregoni diçka më shumë për veten tuaj dhe na ndihmoni të përmirësojmë përvojën tuaj të Big Green Egg.

Të dhënat personale
Çfarë lloji I admiruesit të EGG jeni ju?

  A keni ndonjë lloj tjetër të kamados??

  Cilën teknikë të gatimit e preferoni?

  Sa shpesh e përdorni kamadon/ Big Green Egg tuaj

  Kur e përdorni kamadon/EGG tuaj?

  Çfarë ju pëlqen?

  Newsletter and conditions